четвъртък, 23 февруари 2012 г.

Dinner at our favorite restaurant Fancy. Paella, salad and wine!








5 коментара:

  1. Ани май и ти имаш нова камера, много хубави снимки, а този ресторант и на нас в един период ни бе сред любимите, напоследък ... май не ходим по ресторанти :))

    ОтговорИзтриване
  2. Евче,експерементирам с един обектив под наем :))) Така се почва,нали? Сега се оглеждам какво да си купя.Каква е твоята камера? Приемам съвети!

    ОтговорИзтриване
  3. Да и аз така започнах, в един момент съпругът ми се притесни, че ще изплатя един апарат под наем и ми донесе от чужбина едно Sony A390 DRSL, бях безумно щастлива, но само 1 година по-късно, когато исках да си купя нов и по специален обектив, се сблъсках с проблема ... няма избор за сони и са по-скъпи и така взех решение да сменя камерата и сега съм с Nikon 5100. Меко казано съм във възторг ... но и се понаучих и вече знам какво искам и какво ми трябва :) Ти имаш ли камера и ако да каква? За обектив, ако те вълнуват портретна фотография и снимане на храна, та дори и прилични пейзажи ... бих ти препоръчала обектив 50 мм/ 1,4 ф или 1,8 ф. Това е твърд обектив, но от опит ще ти кажа, вариото са с доста по кофти качество, освен ако не са от онези мнооого скъпите :) Питай ако имаш нужда от съвет, ако мога да ти помогна в избора!
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  4. Моят е Canon sx10 (не му се маха обектива и това е проблем :)) иначе е с голям зум, но не ми върши работа точно за портретните снимки,каквито обичам да правя :) и каквито искам да ми се получават,така че да ме радват мен самата.Иначе пейзажи,HDR прави отлични и цветовете са му супер.Тези снимки ги правих с Canon 400d на заем,а от фото павилион обектив 50mm/1.4f .Та комбинацията ми се видя добра ,а и голямо удоволствие,само нещо бялото според мен не е балансирано ,но :) аз съм голям начинаещ

    ОтговорИзтриване
  5. Точно това е най-доброто съчетание! Аз сега си взех само един обектив 50 мм/1,4 и въпреки, че ако не бях сменила камерата смятах да си взема един за пейзажи, широкоъгълен, защото си имах портретен ... сега съм щастлива, че смених цялата система. Аз много се чудех между Канон и Никон и накрая везните наклониха към Никон, но и аз от фотопавилион си взимах него под наем :)

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.