неделя, 3 юни 2012 г.

В ИКЕА децата са дизайнери

Днес по случай седмицата на дизайна в София, успяхме да посетим две работилнички в едно, в любимият ни магазин Икеа.Работилница за рисуване върху текстил и рисунки върху скрин.
Идеята на  работилница за рисуване върху текстил ,беше децата да създадат свои уникални продукти като използват три неща: текстил, въображение и цветове.
Рисуването върху текстил може да бъде както забавление, така и начало на ново хоби, а защо не дори и на дизайнерско бъдеще. :) Арен, типично в негов стил, пресъздаде върху текстилното си пано 2 самолета в полет. Децата след приключване на творбата си, я надписваха и оставиха за предстоящата изложба.









В следващата работилница децата с общи усилия създадоха свой уникален скрин само посредством  въображение и малко цвят.Целта на организаторите бе да докажат, че детската ръчичка може да преобрази обикновения шкаф с чекмеджета - и то така, че мама бързо да го изложи в хола, за да го видят гостите.















Разбира се , след положеното старание обиколихме и самият магазин, защото от там е трудно човек да си тръгне с празни ръце.











Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.